Advokat Kolding

Advokat i KoldingStår du i en situation, hvor du har brug for juridisk bistand fra en advokat i Kolding? Så står vort team af dygtige og engagerede advokater altid til rådighed for en snak om de muligheder, vi kan tilbyde dig.

I vort daglige virke møder vi mange forskellige mennesker. Vi varetager juridisk bistand for private, erhvervsvirksomheder og diverse offentlige myndigheder, og uanset hvor stor eller lille en opgave måtte synes, tager vi alle henvendelser til vort kontor særdeles seriøst. I nogle sager kan det for udenforstående virke lidt, som om man skyder gråspurve med kanoner, når man vælger at indgå i et samarbejde med en advokat. Det kan dog i mange tilfælde være den helt rigtige løsning at have en professionel med den juridiske viden og erfaring ved sin side, så man ved, at man får en individuel løsning.

En bred vifte af specialområder – samarbejd med Hviid Advokater

Hos Hviid Advokater i Kolding varetager vi juridisk rådgivning og bistand inden for en lang række områder. Skulle du ikke finde netop dét specialområde, som dækker dit behov, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen frem til en løsning. Blandt vore arbejdsområder er:

  • Ejendomshandler
  • Dødsbobehandling
  • Entrepriseret
  • Personskadeerstatning
  • Retssager
  • Testamenter og ægtepagter

Ejendomshandler i Kolding 6000

Skal du købe eller sælge bolig, og vil du gerne have en professionel boligadvokat til at varetage dine interesser, så du i sidste ende står med et resultat, som du kan være tilfreds med? Boligmarkedet kan være særdeles uoverskueligt, og derfor vælger stadigt flere at have en advokat med på sidelinjen i en del af processen eller fra start til slut.

Dødsbobehandling

Har du mistet en af dine kære, kan det i en tid med stor sorg være utroligt svært at skulle overkomme ret meget andet end hverdagen. I forbindelse med behandling af et dødsbo kan det derfor være en god idé at overlade dette til en advokat med erfaring inden for området. Her er det helt og aldeles op til dig, hvor meget du ønsker, at vedkommende skal tage sig af, så du får den løsning, som du ønsker.

Enterpriseret

I forbindelse med opførelse af en bygning eller et anlæg giver det god mening at alliere sig med en advokat med kompetence inden for enterpriseret, inden man indgår en aftale og underskriver en eller flere kontrakter. På den måde undgår man ubehagelige overraskelser, der kunne været undgået.

Personskadeerstatning

Har du eller en pårørende været udsat for en ulykke, og vil du gerne sikre dig den bedst mulige udgang, hvad angår udbetaling af personskadeerstatning, kan det anbefales at få en advokat til at bistå dig. Det er ikke altid nemt at få udbetalt det beløb, man har ret til, fordi forsikringsselskaberne ofte gør meget for at komme til at udbetale mindst muligt.

Retssager

I såvel civile sager som straffesager er der intet krav om, at du skal have en advokat, der varetager dine interesser. Det gør langt de fleste dog, fordi en advokat kender til proceduren og ved, hvordan du opnår det bedst mulige resultat.

Testamenter og ægtepagter

Skal du indgå i et ægteskab, og vil du gerne sikre dig og dine værdier med en ægtepagt? Eller har du brug for hjælp med at udarbejde et testamente, så du tilgodeser dem, som du ønsker? Begge dele kan du få juridisk bistand til med en advokat med speciale på området.

Priser

Hos Hviid Advokater kan du altid få oplyst en fast pris eller et prisestimat på din opgave. Skulle vi ikke have en pris til dig her og nu, kan vi udarbejde et tilbud, som på ingen måde forpligter dig til noget som helst. Det er vor prispolitik.

Læs mere om advokat i Kolding her