advokat firma

Pernille Aagaard Truelsen

0 Comments

Advokatfirmaet Energi & Miljø
Borggade 1, 2. tv.
8000 Aarhus C

+45 86 18 00 60
[email protected]

CVR-nr. 41460830

Pernille Aagaard Truelsen besidder betydelig ekspertise inden for juridiske forhold inden for forsyningssektoren. Hun har omfattende erfaring med at yde rådgivning både til kommunalt ejede forsyningsvirksomheder og forbrugerejede forsyningsvirksomheder, herunder deres brancheforeninger.

I forbindelse med vandsektorreformen har Pernille ledet gennemførelsen af selskabsudskillelser i omkring 25 kommuner. Derudover har hun aktivt bidraget til andre omstruktureringer og fusioner af forsyningsvirksomheder af forskellig art. Hun har også arbejdet med sammenlægning og nedlæggelse af fælleskommunale selskaber inden for affaldshåndtering. Pernille har udviklet nye standard leveringsbetingelser, varmeaftaler og vedtægter for brancheforeningerne.

Pernille har også leveret rådgivning til nationale og regionale myndigheder. Hun har udført en juridisk analyse af reglerne for genanvendelse af tekstilaffald for Nordisk Råd i 2017 og bistået Miljøstyrelsen med at udarbejde en redegørelse om forsyningssikkerhed inden for vand- og spildevandsområdet i 2018, samt om håndtering af restprodukter fra biogasanlæg. Hun har tidligere assisteret Energiklagenævnet med at afvikle sagsbunker og håndtere klagesager, herunder klagesager ved Folketingets Ombudsmand.

Derudover har Pernille en ph.d.-grad og underviser inden for hendes ekspertområder på kurser og seminarer hos organisationer som Komponent, Ferskvandscentret, Dansk Affald og DANVA. Hun har også udviklet en uddannelse inden for forsyningsjura for DANVA, Dansk Fjernvarme og Dansk Affaldsforening, hvor hun også underviser.

Endelig har Pernille sammen med Bent Ole Gram Mortensen forfattet bogen “Varmeforsyningsloven med kommentarer” og bidraget med flere kapitler til “Dansk Miljøret” under redaktion af Ellen Margrethe Basse.

Pernille Aagaard Truelsen

Tretommervej 30B

8240 Risskov

Telefon: 86 18 00 60

Web:

Facebook:

GØR KRAV PÅ VIRKSOMHED

Åbningstider:

Mandag: –

Tirsdag: –

Onsdag: –

Torsdag: –

Fredag: –

Lørdag: Lukket

Søndag: Lukket

Advokatkontoret Energi & Miljø tilbyder omfattende juridisk rådgivning med særlig vægt på sagsområder inden for energi og miljø. Med vores specialiserede viden om juridiske forhold inden for energi og miljø samt generel juridisk ekspertise, har vi kompetencen til at håndtere en bred vifte af opgaver inden for disse områder.

Vælg antal stjerner!
[Total: 0 Gennemsnit: 0]

Related Posts

advokat firma

Advokatfirmaet Levin

0 Comments

[su_spacer size="10"] Advokatfirmaet Levin er en førende juridisk virksomhed med…